В храмі блаженного Миколая Чарнецького відбулись нічні молодіжні чування

0 239

“Любов до нічних чувань, поклонів та інших подвигів приносить бадьорість душі.”
— Ігнатій Брянчанінов

«Божа любов поруч  – відчуй її…» – саме під таким покровом, в храмі Блаженного Миколая Чарнецького, відбулись молодіжні нічні чування на чолі з о. Юрієм Галабудою та о. Михайлом Городиським. Дуже важливим є той факт, що насправді субота – це вихідний день, день коли всі відпочиваємо від буденних справ, певною мірою є обезсилені та прагнемо відпочинку, а ще й за кілька годин бокс чемпіона світу – Володимира Кличка. Як же не підтримати нашого українського боксера, як не покричати перед екранами телевізорів. Проте саме 5 жовтня були справи важливіші за перегляд телебачення. Спільнота «Молоді Чарнецького» проводила молодіжні нічні чування, на які прийшло чимало людей. Для нас було приємною несподіванкою те, що наші заплановані нічні посиденьки прийшли розділити саме молоді люди, адже, як всім відомо, в теперішній час молодь живе в шаленому вирі життя. Прикрим фактом є те, що мала чисельність молоді відвідує церкву, більшість з них надає перевагу посиденькам в нічних клубах, барах, у колі з друзями, але рідко хто з ним відвідує Божий храм, так, як це було за нашого діда-прадіда. Хотілось би порівняти минуле з сьогоденням, адже колись відвідування храму було заборонене. Проте, багато хто справді вірив і надіявся, не зважав на ці заборони і твердо та впевнено відвідував храм. Сьогодні все доступне молоді, все відкрите і дозволене, але рідко хто звертає на таке увагу.

Найперше слід віддати шану всім тим, хто доклав зусиль для того, щоб наше заплановане спільне нічне чування відбулося. Дякуємо і отцям, які доклали теж чимало зусиль, та відвели час для цього вечірнього служіння. Також щиросердечно вдячні всім тим, хто покинув свої домашні справи та турботи, і вирішив розділити з нами свій вільний час у спільній молитві. У спільному спілкуванні, де кожен з нас почерпнув багато чогось нового для себе. Є надія на те, що після такої зустрічі Бог залишив в кожному серці ту любов, на яку ми всі щиро надіємось та сподіваємось.

Юлія Кушнір, спільнота «Молодь Чарнецького»

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”5935278747632883841″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”7″ size=”110″ num=”7″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02