У Золочівському територіальному центрі відбувся Міжнародний день громадян похилого віку

0 439

tercentr103 2 жовтня 2013 року в Клубі пенсіонера територіального центру з нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана стараннями працівників Центру організовано святкові зустрічі.

Людина, яка дожила до поважного віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це, по милості Божій, вдалося. У наймудрішій книзі на землі, в Святому Письмі відкрито йде мова про те, що від нашого ставлення до батьків та старших людей безпосередньо залежить наша власна тривалість життя на цій землі. Щоб виявити повагу і любов до старших людей 2 жовтня у Клубі пенсіонера територіального центру з нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана відбулися зустрічі для старших осіб. 

tercentr104На зустрічах були присутні: перший заступник голови Золочівської районної державної адміністрації М. Бучковський, директор територіального центру В. Яворський, заступник директора територіального центру О. Вітик, які виступили зі словами привітань, о. Степан Галай поблагословив присутніх на святі, відслужив молитви за здоров’я.

В цей день також радісну атмосферу з нагоди свята створили директор Ясеновецького НВК М. Рак, вчителі та учні Ясеновецького НВК, які співали прекрасні пісні, читали поезію та дарували підопічним Центру подарунки.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02