Якщо в тебе є хоча б маленька можливість допомогти іншим, – допомагай!

0 159

У рамках співпраці Благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами», що діє при  храмі блаженного Миколая Чарнецького міста Золочева та чеської організації «Карітас» з міста Зноймо, яка розпочалась в червні цього року, коли відбулась робоча поїздка працівників Фонду в Чеську республіку, в неділю, 15 грудня, президент «Карітасу» міста Зноймо, пан Євген Адамек разом з делегацією відвідали наш Фонд.

Зокрема, в понеділок відбулась презентація свічкової майстерні. Представники «Карітасу», провели майстер-клас для наших працівників і показали як виготовляти свічки. Вже наступного дня наші працівники мали змогу, показати чого вони зуміли навчитись, і що в них є велике бажання займатись цим. Як відомо, головне,  щоб було бажання, все решта з Божою поміччю буде!

Хотілось зазначити, що свічкова майстерня буде хорошим способом для реабілітації дітей, адже роблячи щось руками, дуже добре розвивається моторика, що є важливим фактором у реабілітації дітей з особливими потребами.

Ми дуже вдячні, чеській організації «Карітас» з міста Зноймо за змогу розпочати діяльність з виготовлення свічок в нашому Фонді!

Марта Польова

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”5959559312723728049″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”5″ size=”110″ num=”10″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02