Великодне вітання декана Золочівського о. Михайла Сукмановського

0 290

ВеликденьДорогі у Христі! У цей світлий день, прямуючи назустріч Воскреслому Христові, ми не йдемо мовчки – ми «перемоги пісню співаємо». Як важливо для нашого народу, що живе на різних континентах, і сьогодні часом є розгубленим, пригніченим та зневіреним у власній гідності та силі, заспівати цю урочисту пасхальну пісню перемоги! Нехай сьогодні її величні слова вирвуться з кожного українського серця, пройнявши душу й тіло, і полинуть до небес. Бо ж у воскреслому Спасителеві є сила, незламність і перемога українського духу. «Господь – просвічення моє і Спаситель мій. Кого маю боятися?» – співає пророк Давид (Пс. 26.1).

Нехай ця пасхальна пісня перемоги залунає сьогодні у кожному нашому домі, у кожній родині! Разом із пасхальною крашанкою та благословенним хлібом несімо її сьогодні убогим і стражденним, в’язням і тим, хто поневіряється на рабських роботах, хворим, і тим, хто сумує та плаче під тягарем щоденних життєвих хрестів.

Нехай сила Воскреслого Спасителя, який сьогодні переможно виходить із запечатаного гробу, буде Вашим світлом, Вашою силою та Вашою піснею!

Хай Воскресіння Христове, його перемога над злом глибоко закарбується у Вашому серці, щоб ми відважно, довіряючи нашому Господу, виходили переможцями над усяким засиллям диявола, світу та підступних людей.

Хай радість Христового Воскресіння ввійде глибоко у серце кожної людини: дитяти, молодого і старшого віку! Хай духовна Господня сила так проймає людину, щоб жодне людське серце не було байдужим до свого спасіння! Усім бажаємо добра і миру, злагоди і любові, довіри до Бога й надії на вічне щасливе життя! Хай здоров’я стане нагородою для Вас, достойні сестри і брати! Христос воскрес! Воістину воскрес!

о. Михайло Сукмановський
декан Золочівський УГКЦ

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02