Пастирський візит владики Венедикта на Золочівщину [фото]

0 322

12-13 травня Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський, перебував з пастирським візитом на Золочівщині.

Зокрема у Томину неділю, 12 травня, владика очолив Архиєрейську Божественну Літургію у с. Вижняни, Глинянського протопресвітерату. Єпископ молився з духовенством деканату. На молитві також перебували представники римо-католицької громади, яка є в цьому селі. По завершенні Богослуження молільники вирушили урочистою пішою ходою до костелу Святого Миколая, що знаходиться у с. Вижнянах, де спільно помолились. Цей захід став свідченням єдності та братерства двох громад.

13 травня владика Венедикт продовжив свою поїздку відвідинами зборів священиків Золочівського протопресвітерату, які відбулись у храмі Блаженного Миколая Чарнецького, що в м. Золочеві. Перед початком зустрічі усі священики деканату спільно помолились Молебень до Пресвятої Богородиці, який очолив Преосвященний владика.

Цього ж дня владика Венедикт відвідав засідання священиків Глинянського протопресвітерату в с. Заставне. Перед початком зустрічі, разом із громадою села, в парафіяльному храмі урочисто було відслужено Молебень до Пресвятої Богородиці, який очолив владика Венедикт, у співслужінні з усіма священиками деканату.

Джерело: http://www.ugcc.lviv.ua/

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”5878123295763817633″ imgl=”fancybox” dltext=”Picasa” style=”wall” row=”4″ num=”20″ size=”320″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02