В храмі Блаженного Миколая Чарнецького святкували день святого Миколая

0 113

18 грудня при парафії Блаженного Миколая Чарнецького відбулось святкове дійство з нагоди свята святого Миколая. Парафіяльна дітвора та дитячий хор представили сценку, присвячену улюбленому дитячому святому.

Діти різного віку завітали на свято у храм та були в захваті від наших талантів, яких вони тепло зустрічали і проводжали бурхливими оплесками. Самі ж вихованці також прикрасили святковий концерт і подарували своїм гостям незабутні концертні номери.

“День святого Миколая – свято для кожної дитини. І сьогодні це свято має особливе значення, враховуючи ситуацію в країні. Своїми вчинками ми можемо  допомагати іншим заради спільної радості”,- наголосив отець Степан Галай. А  також пояснив діткам, що потрібно гарно та чемно поводитись  протягом року, таким дітям святий Миколай підкладає під подушку подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку.

Наприкінці концерту усі діти отримали сюрпризи та подарунки від святого Миколая.

М. Сукмановська

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”6095394978490105617″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”5″ size=”320″ num=”15″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02