До особливих дітей при парафії Блаженного Миколая Чарнецького прийшов Миколай

0 130

Діти Благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» при парафії Блаженного Миколая Чарнецького святкували день святого Миколая.

День святого Миколая – світле, добре свято, яке з нетерпінням чекають усі діти. За традицією святий Миколай приносить подарунки всім слухняним діткам – кладе дарунки під дитячі подушки. Особливі дітки підготували святковий концерт. Пісні та віршики про святого Миколая у виконанні дітей залишили яскравий відбиток у пам’яті гостей.

Віце-президент фонду Ольга Стельмах пригадала усім, що: «День святого Миколая в черговий раз нагадує нам, що ми повинні бути завжди добрими, щирими та милосердними один до одного. В сьогоднішній день святий Миколай завітав і до нас, подарував вам подарунки, а тому кожен повинен бути вдячний йому».

«Ніколи не буває забагато радості і подарунків для дітей. А це не лише щось матеріальне, це й увага, яка дає їм зрозуміти, що їх бачать, їх розуміють, ними пишаються. У виступах діток ми сьогодні побачили їх старанність, їх бажання самовиразитись. Було помітно, що їм дуже подобається і вони радіють від того, що їх виступи подобаються глядачам. Тому такі заходи дуже потрібні і для діток, і для дорослих», – зауважив президент фонду отець Михайло Сукмановський. Також отець Михайло подякував організаторам цього свята: Ользі Стельмах, Андрію Карнидалу а також батькам особливих дітей за гарну підтримку.

На завершення дітвора отримала від святого Миколая солодощі. Всього було роздано понад 40 подарунків.

 

Прес-служба Благодійного фонду.

 

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”6095311415919153441″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”5″ size=”320″ num=”15″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02