Співпраця Паломницьких центрів принесла добрі плоди для парафіяльної громади

0 296

23 вересня дружна громада храму Блаженного Миколая Чарнецького чисельно зустріла золочівських паломників, які повернулися зі Святої Землі.

Протягом семи днів вони відвідали найзначніші місця Святої Землі, встигли пережити у своїх серцях події із біблійних сюжетів, а також насолодитись теплими обіймами Середземного та Мертвого морів. Враження переповнювали подих. Щасливі та задоволені, сповнені  Божим Духом, вони радісно розповідали про побачене, ділилися враженнями.

Усі кошти з відслужених інтенцій та пожертвування, зібрані під час паломництва, були передані Благодійному Фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» через його віце-президента Ольгу Стельмах. Після Святої Літургії паломники та діти тепло спілкувались.

Відвідини Святої Землі стали можливими за співпраці Паломницького центру Блаженного Миколая Чарнецького, куратором якого є о. Михайло Сукмановський, декан Золочівський та Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі, м. Львова.

Отець Михайло та п. Ольга висловили сподівання, що ці благородні починання дадуть добрі плоди, а започаткована співпраця полегшить життя багатьох людей, подарує нашим діткам багато радості. Коли спільнота живе та розвивається, відбувається праця з молоддю, то завжди знайдуться люди, котрі готові відгукнутися на потреби і проблеми інших.

Висловлюємо щиру подяку усім паломникам за допомогу, розуміння та підтримку.

О. Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02