Діти з особливими потребами отримали благодійну пожертву від Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі

0 331

23 вересня о. Михайло Сукмановський, парох храму Блаженного Миколая Чарнецького разом із парафіянами, зокрема, спільнотою Благодійного Фонду «Милосердний  самарянин для дітей з особливими потребами» вітали представників Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі м.Львова на чолі з директором п. Андрієм Пишником.

Парафіяльна громада висловила щиру вдячність А. Пишнику за добре організоване паломництво на Святу Землю, що проходило з 12 по 19 вересня, за його віддану працю та провід у далекій подорожі.

У цей день директор Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі також передав  5380 гривень для дітей-інвалідів БФ «Милосердний  самарянин для дітей з особливими потребами» через віце-президента фонду О. Стельмах.

У Святому Письмі сказано «Шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам…» Так і спільнота шукає підтримки та допомоги. Сподіваємось, що постукавши, вона завжди зустрінеться із відкритими дверима людських сердець.

Отець Михайло Сукмановський, декан Золочівський, висловив щиру подяку Андрію Пишнику за допомогу, розуміння та підтримку. Нехай Господь Бог благословить директора Паломницького центру Матері Божої Неустанної Помочі за цей благородний жест, дарує йому силу, наснагу для подальшої праці, а цей вчинок стане прикладом для наслідування іншими людьми.

О. Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02