Особливий День Матері

0 152

Найкращий друг, хороший порадник і найвідвертіший у світі критик. А ще – теплі обійми, ніжні колискові перед сном і найсмачніший чай з полуничним варенням. Саме такі відчуття напевне в кожного з нас викликає маленьке, але найважливіше слово мама. Адже це найдорожча людина у житті, яка допомагає у найважчі  хвилини смутку.

Мальовничий весняний місяць травень дає нам можливість низько вклонитися нашим матерям і подякувати за ту безмежну турботу, що вони нам дарують, бо саме в цьому місяці ми святкуємо День матері.

У неділю, 15 травня, діти спільноти «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» вітали своїх матусь зі святом. Розпочалося все Божественною Літургією у храмі, яку відслужили отець Михайло Сукмановський та о.диякон Тарас Жуковський. Згодом дітки порадували матерів їх портретами, виконаними власноруч. У цьому дітлахам допомагала керівник арт-гуртка Галина Гевко.

Під керівництвом музичного керівника Галини Грицук діти розповіли чудові вірші-привітання та виконали декілька пісень для своїх мам. Зокрема прозвучали  відома «Мамина сорочка» та пісня з репертуару Скрябіна «Мам». Приємною несподіванкою для всіх матерів стали чудові квіти, які вони отримали від своїх діточок.

Богдана Мотика

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02