Нове видання Біблії для дітей

0 929

alt10 грудня Патріарша катехитична комісія презентує нове видання Біблії для дітей «Бог говорить до своїх дітей». Цього року виповнюється 30 років Біблії для дітей, виданням якого опікується організація «Церква в потребі». «Церква в потребі» турбується про духовний світ дитини. За сприяння цієї організації видання представлене 140 країнах на 150 мовах. Українські діти вже мали можливість читати цю Біблію. Від 1979 року в Україну поступило 656 тисяч примірників. “Сьогодні презентуємо нову Біблію з іконами, які писали група іконописців: Ольга Влащук, Людмила Бегай, Наталія Ільків, Олеся Біляковська, с. Вероніка Ногас, СНДМ, спеціально для цього видання. Цим оновленням наша Церква зробила свій внесок до тридцятиліття видання”, – відзначили у Патріаршій катехитичній комісії.

Оновлене видання Біблії для дітей має подвійну мету: дитина, молячись у храмі перед іконами, читаючи Святе Письмо з іконами, потрапляє у цілісне християнське виховне середовище, що дає змогу комплексно, різними засобами, сформувати духовний світогляд.

По-друге, доступне і легке для дитячого сприйняття Святе Письмо стане джерелом спільної молитви в сім’ї. Діти, разом із дорослими творитимуть спільноти молитовного читання Святого Письма в Домашній Церкві.

Презентація відбудеться об 11-00 в приміщенні конференц-зали Українського католицького університету. Окрім презентації Святого Письма, Патріарша катехитична комісія представить нові програми, видання та оголосить про відкриття ювілейного конкурсу «Пісня серця». В програмі візьмуть участь Владика Петро (Стасюк), Голова Патріаршої катехитичної комісії, Тарас Курчик, Богдан Трояновський, директор видавництва «Свічадо», о. Тарас Барщевський, с. Луїза Цюпа, СНДМ.

Інформацію надала
Патріарша катехитична комісія

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02