Незабутні дні у таборі «Крок на зустріч Богу»

0 320

З 14 до 19 липня в с. Сасів, яке розташоване на лівому березі Західного Бугу на Львівщині, відбувся щорічний дитячий табір Чарнецького. Учасниками табору стала сотня молодих людей віком від 7 до 17 років. Всі діти були поділені на 4 групи за віковими категоріями. У кожної з них було своє гасло та представлення.

Протягом тижня діти мали змогу не тільки відпочити, а й духовно збагатитися, глибше пізнати поняття віри через молитовні розважання, ігри, та безпосередню участь у Святій Літургії. Духовний провід для молоді проводив о. Юрій Галабуда.

Кожного дня були різні тематичні конкурси, смішні та повчальні історії, вистави, банси, де молодь показала все своє вміння та фантазію. Щовечора відбувався показ вистав, сценок, після чого всі разом молились та співали гімн України, під час якого в кожного патріота палало серце від любові до своєї неньки-України. Майже кожного дня була можливість відпочити та покупатися на річці.

Незабутньою для нас стала піша проща до Пігірців, де ми дізналися багато цікавого про місце поселення білих хорватів – Пліснисько, про релігійні вірування наших пращурів. Про монастир оо. Василіян у Підгірцях нам розповів о. Віктор. Також учасники табору не забудуть своїх ніг після прощі 🙂

Були раді бачити в нашому таборі гостей, які показали нам прийоми самооборони, розказали про туризм. Ми мали можливість навчитися стріляти по мішені та пограти в пейнтбол. Опісля в кожного було багато адреналіну та незабутніх вражень!

Головна гра табору – “Велика гра” – була проведена мужніми скаутами та щирими аніматорами, які віднайшли у нас інтелектуальність та шалену спритність.

Особливо запам’яталися водні ігри, з наповненими водою повітряними кульками, а також обливання водою, в яких взяли участь також організатори табору 🙂

Завершальним етапом табору стала вечірня ватра, де усі змогли побути разом, поспівати українські пісні під гітару.

Хочемо подякувати насамперед о. Юрію Галабуді, о.-декану Михайлу Сукмановському, о. Степану Галаю за проведення такого великого й шалено незабутнього табору! Подякуємо нашим чудовим аніматорам: Олені, Наталі, Лесі, Насті, Юлі, брату Олегу, брату Михайлу, брату Тарасу, Єсенії, Христині, які проводили яскраві дні з нами та стали нам рідними. Нашим скаутам, які розбудовували з нами табір, розвеселяли нас смішними сценками, скажу вони дуже хороші актори і не лише…! 🙂

Коли ми перебираємо в пам’яті дні, проведені в таборі: ліс, намети, алярм, який сполошив всіх і все (ніколи цього не забудемо!), ватру, де ми спостерігали за вогнем, який заворожував, та пісні біля неї; згадуємо про безмежно радісних друзів, яких знайшов кожен понад сотню лише за один тиждень, – наше серце починає битися швидше!

(с) Наталя та Соломія Кулішко

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”111297700838319681996″ ualb=”6044041036708164401″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”18″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02