Мандри «Молоді Чарнецького» по Карпатах

0 165

Цього року з 28.07 по 02.08 тривала відпустка Молоді Чарнецького у мальовничих Карпатах. Та людина, яка побуває тут один раз, закохається в гори на цілісіньке життя. Наша подорож була незабутня, адже група людей, яка має спільні інтереси, зробила свій відпочинок дивовижним.

Все почалося з приїзду у Ворохту, де ми проживали у дуже красивому будиночку, поблизу річки, в комфортних умовах,якими забезпечила нас господиня – пані Оксана.

На другий день після приїзду ми пішли в похід. На меті ставили підкорити найважчу вершину Українських Карпат – Петрос. Наші хлопці несли велетенські рюкзаки,що ще більш ускладнювало їхня пересування,але це не завадило їм допомогти дівчатам вийти на цю гору. У тексті не можливо передати наших емоції коли ми стояли вже на самій вершині. Відчуття свободи перехоплювало. Ти,здається, вільний,але такий безсилий в порівнянні з могутністю Карпат.

Згодомми попрямували на підкорення ще однієї вершини- Говерли. Було важко,але ми впоралися і з цією складністю теж. Ми планували розбити наметове містечко біля найвисокогірнішого озера України Несамовите,що й зробили пройшовши до нього біля 35 км. Закінчився наш день смачною вечерею та солодким сном у наметах,а хто й просто неба.

Наступного дня ми повернулися до нашої оселі. Дорога була довга,ми всі були втомлені,але краса природи,яка нас оточувала,змушувала прямувати далі щоб побачити все нові пейзажі.

Про саму атмосферу,яка панувала в нашому будиночку,можна писати сценарій для якоїсь комедійної стрічки. Кожного дня ми проводили різні конкурси,грали ігри та розпалювали ватру,співали українські пісні та насолоджувались компанією вже нових друзів.

Також не можу не пригадати похід на Полонину, де ми скуштували сир “Буц”, дізнались про рецепт приготування, та як живуть тамтешні люди.

Ось і наступив останній день нашого перебування у Ворохті. Час пройшов непомітно,ми всі би з задоволенням залишились ще,але час було їхати додому. Ми поскладали валізи та й поїхали з мальовничого краю.

Дуже дякуємо парафії бл. Миколая Чарнецького та отцеві Юрію Галабуді за організацію цієї прекрасної поїздки, розуміння та підтримку.

Подорожувала та покохала наші гори Діана Недзялко

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”6048251937478027073″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”24″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02