Листівки військовим

0 280

Діти Благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» при парафії Блаженного Миколая Чарнецького м. Золочів вирішили підтримати бойовий дух українських військових, які служать у зоні АТО.   

Дітки намалювали багато листівок, на яких намальовані голуби, військова техніка і самі військові, на більшості дитячих малюнків зображений синьо-жовтий прапор України. Крім того, вони містять теплі слова на адресу військовослужбовців: «Ми віримо в Вас і бажаємо перемоги», «Ми молимося за Вас!», «Бажаємо здоров’я, щастя, миру!», «Ми любимо Вас!», «Ні війні!», «Бережіть і захищайте Україну!». Підписують патріотичними словами “Слава Україні!” і побажаннями повернутися додому живими.

Настав непростий час, коли діти бачать війну власними очима. Звісно приємно, що молодь росте патріотично налаштованою. Але одночасно прикро, що вони вже знають, що таке смерть та війна. Хотілося б, аби вони насолоджувалися дитинством, а не малювали танки.

І не дивлячись на фізичну слабкість наші діти сильні духом. Вони ціле своє життя ведуть війну з своїм кволим тілом. Це приклад для усіх нас і нашого війська. Ми здолаємо ворога, своєю любов’ю до життя, родини, Батьківщини, та звісно Бога.

Ми Вас чекаємо наші герої!

Підтримали та допомогли: керівник гуртка образотворчого мистецтва Гевко Г.І., президент фонду «Милосердний самарянин» о. Михайло Сукмановський, віце-президент Ольга Стельмах.

Р.S:  Кожний дитячий малюнок буде передано військовослужбовцям .

 

Прес-служба Благодійного фонду.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”6048257554482800145″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”22″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02