Звершено пресвітерське рукоположення диякона Тараса Жуковського

0 164

У понеділок, 22 серпня 2016 року, у Архикатедральному соборі святого Юра Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський, звершив пресвітерське рукоположення диякона Тараса Жуковського.

Високопреосвященний владика очолив Архиєрейську Божественну Літургію, в часі якої уділив пресвітерське рукоположення диякону Тарасу Жуковському. У своїй проповіді він звернувся до новопоставленого ієрея: «Коли цар Навуходоносор кинув Ананію, Азарія, Мисаїла у вогненно піч, молодці проголошували слова благословення, між іншим, вчинили заклик до священиків:  «Благословіте Господа, священики Господні! Хваліть й возносьте його повіки» (Дан 3,84). Звертаюся до доброчесного Тараса сьогодні поставленого у священство, щоб чинив зусилля прославляти та благословити Бога усе своє життя!»

Щиро вітаємо Вас, отче Тарасе! І випрошуємо у Господа духовних дарів та ласк для Вас і для здійснення покладеної на Вас місії.

 

Будьте невтомним учителем Христової Віри у лоні нашої Церкви.

 

Нехай Всемилостивий Господь щедро благословляє вас і вашу родину усіма земними і небесними ласками!

 

Бажаємо Вам Божої опіки і заступництва Пречистої Діви Марії у вашому щоденному служінні, кріпості і росту у безмежній любові до Господа Бога.

 

Рясних Божих ласк!

 

Священнослужителі та парафіяни храму блаженного Миколая Чарнецького!

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02