В ХРАМІ БЛАЖЕННОГО МИКОЛАЯ ЧАРНЕЦЬКОГО ВІДБУЛИСЬ НІЧНІ МОЛОДІЖНІ ЧУВАННЯ

0 369

“Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя.”

В храмі Блаженного Миколая Чарнецького, відбулись молодіжні нічні чування на чолі з о. Юрієм Галабудою та братом Тарасом. Цьогорічні нічні чування беруть за своє гасло Євангельський вислів Нашого Спасителя: «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» (Мт 5, 7), що є темою Світового Дня Молоді, який відбудеться в Кракові з 26 по 31 липня, цього року.

Було приємною несподіванкою те, що на наші заплановані нічні посиденьки прийшли чимало людей. Була підготовлена цікава і багата духовно-розважальна програма.

В цей Ювілейний рік Божого Милосердя, під час нічних молитовних чувань  роздумували над ділами милосердя для душі і для тіла, щоб ставати, на прохання Святішого Отця Папи Франциска, «оазами милосердя»,  і мати відвагу бути милосердними у нашому щоденному житті.

Прикладом свого життя Ісус показав нам три способи, як вершити милосердя до ближнього: вчинком, словом або принаймні молитвою, якщо інакше не можна. Милосердя до ближніх зобов’язує, щоб наші слова були підтримані ділом, тоді вони наберуть більшої ваги. Навіть може виявитися, що слова взагалі не будуть потрібні, бо їх замінить учинок. Отак об’являється і діє милосердя.

Дякуємо всім хто доклав зусиль, щоб молодіжне нічне чування відбулося. Також  вдячні за те, що кожен з нас почерпнув багато чогось нового для себе.

Спільнота «Молодь Чарнецького»

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02