В храмі бл. Миколая Чарнецького відбувся збір спільнот «Матері в молитві» Золочівського району

0 700

IMG_1756Молитва… Розмова з Богом… Вона зцілює, вселяє надію, надає впевненості у завтрашньому дні, лікує фізичні і душевні рани, дає силу для вирішення будь-яких проблем. Молитва матері – найщиріша молитва. Матері моляться за здоров’я своїх дітей, за силу волі до науки, до духовного зростання. Вони звертаються до Матінки Небесної, щоб захистила дітей від усякої спокуси, яких так багато в світі: алкоголізм, наркоманія, розпуста, комп’ютерна залежність. Та Господь Бог любить нас і бажає усім нам допомагати. Треба тільки просити Його за це і віддати в Його могутні батьківські руки свої біди, повірити в слова Христа, які були звернені до нас: «Прийдіть до Мене всі струджені та обтяжені і я заспокою вас». (Мт. 11:28) та «Просіть і дано буде вам, шукайте і знайдете, стукайте і вам відчинять» (Лк. 11:9).

В неділю, 17 лютого, в храмі блаженного Миколая Чарнецького відбувся збір спільнот «Матері в молитві» Золочівського району під патронатом о. Степана Галая. Членкині, та всі присутні матері, спільно молилися за всіх дітей та людей, які потребують Божої ласки й допомоги. Бо Ісус ніколи не відвертається від серця, що плаче. Досить зворушливими були свідчення про оздоровлення та навернення, про які розповіла п. Галина Кушнір – координатор спільнот «Матері в молитві» Золочівського району. Спільну молитву провела п. Любов Гранатир. Отець Степан наголосив, про важливу місію спільноти – служити Господеві, нести любов і утіху, надію іншим людям та бути світлом в темному світі. З настановою та вдячною промовою звернувся до матерів і о. Михайло Городиський з села Підгороднє, що прибув на молитву спільно зі своїми парафіянами. Учасників спільної молитви поблагословив о. Михайло Сукмановський, який є ініціатором створення спільноти «Матері в молитві» при церкві Миколая Чарнецького.

У спільній молитві приходить відчуття того, що Господь з нами. Я дякую Богу за те, що дарував мені ці прекрасні відчуття спокою, внутрішньої гармонії, душевного піднесення, не тільки для мене, але й для тих, хто був поруч. Молитися – це найголовніше, що ми можемо зробити для своїх дітей. Нехай Божа ласка та любов панує з нами завжди. Вірю, що молитва матері може змінити, врятувати цей жорстокий світ.

Наталія Мацега

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02