Проща до Зарваницької Божої Матері

0 218

16 серпня 2017 року Божого, з благословення адміністратора храму блаженного священномученика Миколая Чарнецького, президента БФ «Милосердний самарянин» о. Михайла Сукмановського, відбулося паломництво до Марійської духовного центру с. Зарваниця (Тернопільської обл.) для осіб з особливими потребами та їхніх сімей.

У прощі взяло участь 50 людей, у тому числі 20 сімей, де є дитина з особливими потребами.

Під час дороги ми роздумували про запрошення Пресвятої Богородиці, адже яка велика ласка бути запрошеним і відповісти ТАК на запрошення Бога, щоб отримати благословення через заступництво Пресвятої Богородиці.

В храмі Пресвятої Євхаристії відбулася спільна Літургія, на якій багато скористалися з Таїнства Євхаристії. По її завершенні усі вирушили на молитовну Хресну Ходу, проходячи від стації до стації з «Ісусовою молитвою». Ця Хресна Дорога є дорогою кожного із нас, і сам Бог Ісус Христос зі своєї любові до людей вирішив нам допомогти її пройти.

На дворі було спекотно, тому з ще більшим нетерпінням, особливо діти, чекали можливості, щоб зануритися у купіль Святої Анни, щоб отримати духовні і тілесні оздоровлення. Вода там дуже холодна, близько 10 градусів, тому загартовуючи себе усі бажаючі прийняли купіль у цілющій воді.

У храмі Зарваницької Божої Матері ми приступили до чудотворної ікони, а також до мощей св. Шарбеля і святих мучеників, випрошуючи усіх ласк, для наших сімей, для України і для наших добродіїв, які допомагають спільноті.

Висловлюємо щиру подяку о. Михайлу Сукмановському за можливість мати прощу у с. Зарваниця. Дякуємо власникам магазинів, які погодилися поставити скриньки «Карітас-Золочів УГКЦ», а саме: Сич Назар Богданович, Галушка Назар Романович, Яворська Зоряна Ігорівна, Кулик Юрій Степанович, Налужний Богдан Ярославович, Драп’ятий Володимир Богданович, Савчук Марія Ярославівна, Сахман Володимир Григорович, Купчик Юрій Ігорович, Солтівська Надія Євгенівна. Кошти зібрані з цих скриньок були виділені для паломництва до с. Зарваниця дітей з особливими потребами. Також решту коштів виділив Джула Василь Богданович, який вже неодноразово допомагає нашій спільноті. Подяку висловлюємо водіям Григорію Гайдару, та  Юрію Кутному за перевезення нашої спільноти.

о. Тарас Жуковський

 

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02