Заняття для раннього розвитку дітей з особливими потребами дошкільного віку

0 268

Виважене, ефективне навчання приносить користь усім дітям. А особливо  для дітей з особливими потребами та їхніх батьків може стати необхідною додаткова, а іноді і спеціальна підтримка у навчанні. Ця підтримка допоможе їм брати повноцінну участь у заняттях і реалізовувати свій потенціал.

У суботу, 19.03.2016 року, соціальні педагоги-психологи БФ “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами” знайомились та спілкувались з батьками дітей з особливими потребами віком 2-9 років. Узгоджували графіки відвідувань та проведення занять дітей Золочівщини.  Заняття будуть відбуватися в реабілітаційно-катехитичному центрі при БФ “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами”  безкоштовно.  Помічник координатора, контактна особа цього проекту брат Тарас Жуковський.

Оля Олійник, педагог-психолог, розповіла: «На заняттях дуже важливо зацікавити дітей, викликати у них бажання займатися. Для цього наші педагоги продумали методичні прийоми, які допоможуть вирішити поставлені завдання. Педагоги, котрі будуть навчати дітей з особливими потребами, будуть застосовувати різноманітні методи навчання, які змінюються залежно від індивідуальних потреб дитини».

«Важливим є спільна робота з батьками, які не тільки споглядачі навчального процесу, а безпосередні його учасники. Для нас батьки – партнери, помічники, порадники. Саме вони виступають ініціаторами навчання їх дитини. Вся наша робота спрямована, щоб досягти головної мети: підготувати дитину до самостійного незалежного життя для подальшого навчання дитини в школах та інших навчальних закладах», – спілкувався та пояснював отець Михайло Сукмановський.

 

О.Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02