Відбувся традиційний літній християнський табір дітей парафії Миколая Чарнецького

0 742

Нещодавно, закінчився літній християнський табір дітей парафії Миколая Чарнецького, який став щорічною доброю традицією. Цьогорічною темою табору було «До святості з татусем Андреєм», адже цей рік присвячений 150-літтю Андрея Шептицького.

Кожен день розпочинався з молитви, літургії, яку очолював о. Юрій Галабуда, а також з піднімання прапора, що було невід’ємною складовою таборового дня. У дощові чи хмарні дні, спекотності додав графік: катехизація, робота по групках, творчі гуртки, ігри, купання в річці, зустріч з цікавими гостями, проща та банси, які з радістю танцювали наші діти.

Xj6Vuo05s60

aKcVOnGM5OE

У вівторок до нас завітав боєць Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор» Петро Бучинський. Діти з великою цікавістю слухали пана Петра, який поділився враженнями після перебування у зоні АТО, охоче відповідав на запитання дітей. На згадку про себе дітлахии подарували бійцю «браслет виживання» із паракорду та жовто – синій браслет зі стрічок.

cMVl9pn-soU

У четвер, ми всім табором вирушили на прощу до села Сасів. Завітали до дерев‘яного храму, який було збудовано ще у 18 століття. Тут, у Миколаївськкій церкві мали літургію. Опісля діти купити собі смаколиків у магазині, та повернулись до табору, де грали цікаві ігри і мали вечірню дискотеку.

krLsEJlGn18

1wzcS3jBlg4

Наступного дня, до нас приїхали гості з «Товариства пошуку жертв війни «Пам’ять». Які розповіли нам про Бій під Бродами, що відбувався поблизу села Червоне, 13-22 липня 1944. Показали, як виглядало спорядження тодішніх вояків Дивізії СС «Галичина», та зробили невеличкий екскурс в їхній побут та життя.

JrJ800qQPLk

Цьогорічна велика гра також була присвячена Андрею Шептицькому. Діти отримали старовинну карту скарбів, по якій мали проходити певні місця у певний час, щоб відшукати цікаві факти з життя Великого Митрополита, а також вирішити судоку, загадки, головомки та квести. На всі команди в кінці чекав солодкий сюрприз.

FgZJRK27TIc

 

u9TBYRYyrIc

Незважаючи на часами кепську погоду, у таборі було дуже весело та атмосферно. Одного дня навіть було загальне обливання, а така гра як «вотербол» не дозволила нікому залишитись сухим 😉

__v-LvA8WLw

Ватра, виконання гімну, Ісусова молитва та «іскра любові» завершувала кожен день табору.

6Z_UotYto_Y

Висловлюємо щиру подяку о. Михайлу Сукмановському за надання фінансової підтримки для проведенні табору. Дякуємо п. Володимиру Зіновійовичу Бартошику за надання транспорту для довезення дітей до місця табору. Також дякуємо нашим львівським друзям аніматорам, які кожного року допомагають у гарній організації табору. А також вдячні усім людям, які допомогли організувати наш табір.

Олена Потоцька, аніматор

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02