Відбулись передріздвяні науки в парафії бл.Миколая Чарнецького

0 516

23 грудня 2018 р. у парафії бл.Миколая Чарнецького м.Золочів проходили передріздвяні духовні науки, які провадив військовий капелан о. Андрій Сіданич із Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла м. Львів.

Під час духовних наук отець звертав увагу присутніх на окремі теми духовного життя християнина. Підкреслив важливість правильного сприйняття Бога в нашому духовному житті. Зокрема пояснив, що в період Різдвяного посту дуже важливо зануритися у внутрішню тишу, бо тільки у тиші і спокої серця Господь промовляє до нас. Було наголошено на тому, що таке гріх, його походження та як боротися із ним. Також о.Андрій пояснив на різних прикладах, що без глибокої віри наші добрі вчинки будуть тільки фальшивою ширмою, яка прикриватиме справжній образ нашої душі. Центральне місце у виголошених науках займала безмежна Любов Бога Отця до людини, який посилає у світ Свого єдинородного Сина, Ісуса Христа, щоб дати людині через віру в Нього спасіння та щасливе життя у вічності.

Щира подяка отцю Андрію за науки, а всім парафіянам за участь у передріздвяних духовних науках, бо це особливий час духовного приготування до свята Різдва Христового.

Передріздвяні науки. о. Андрій Сіданич

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02