Відбулось свято до Дня Матері

0 213

У другу неділю травня ми відзначаємо День Матері. У кожного з нас є мати, яка любить і хвилюється за нас. Хвилюється за нас від початку нашого життя і до кінця. Дарує свою любов і безпеку. Її серце завжди відкрите до нас і завжди готове нам допомогти, розрадити, потішити, простити.

В цей день у храмі Бл. Миколая Чарнецького молились за усіх матерів, які виховують і виховали своїх дітей. Після Святої Літургії дитячий хор храму під керівництвом регента Лілії Венгер піснями та віршами привітали матерів  і бабусь.

 

У  реабілітаційно-катехитичному центрі, що діє при храмі, діти з благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» під керівництвом Анни Богачевської також підготували свято.

Діти співали, танцювали, читали вірші. У матусь та бабусь на очі наверталися сльози від зворушливих слів та пісень, з’являлася щира усмішка від жартів. Вони вкотре переконалися, що їхні дітки найкращі, найталановитіші і щиро люблять Бога, свою родину та неньку Україну.

Було весело, затишно, по-сімейному. Усі присутні діти отримали подарунки, які для них приготувала родина о.Михайла Мищука з Америки.

Отець Тарас Жуковський привітав та подякував усім, хто долучився до організації цього дійства.

Віримо, що таких зустрічей буде ще багато, бо вони згуртовують усіх в одну велику родину.

 

О.Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02