Відбулось нагородження з нагоди 25-ї річниці незалежності України

0 74

24 серпня 2016 року у районному Народному домі відбулася урочиста академія та святковий концерт з нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України, у якому взяли участь керівництво району, ветерани національно-визвольних змагань, військовослужбовці, представники політичних партій, громадських організацій, громадськість району.

Відбулося вручення грамот та подяк мешканцям району, які своєю працею внесли вагомий вклад у розвиток України та Золочівщини за роки незалежності України.

Приємно відзначити, що серед нагороджених також були благодійні фонди, які діють при парафії блаженного Миколая Чарнецького.

БФ «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» нагороджено подякою за чуйне ставлення до дітей з особливими потребами, активну громадську позицію, допомогу дітям-інвалідам у соціальній реабілітації та з нагоди  25-ї річниці незалежності України.

БФ «Карітас-Золочів УГКЦ» нагороджено подякою за сумлінну духовно-просвітницьку роботу, організацію матеріальної та моральної підтримки учасників АТО, щиру допомогу тим, хто її потребує та з нагоди  25-ї річниці незалежності України.

О.Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02