Великодній кошик для військових

0 211

Уже доброю традицією є допомагати нашим українським Збройним силам. Золочівщина є одна із перших, яка дбала і допомагала Збройним силам та Національній гвардії.

Ось і цього року Золочівщина долучилася до пасхальної акції. Беручи до уваги, що наш Золочівський підрозділ ЗСУ зараз знаходиться у Сєверодонецьку, спільними зусиллями парафіян та священників Української Греко-Католицької Церкви зібрала  пасхальний стіл для наших. Більше 110 кг м’ясних виробів (ковбаса, шинка, полядвиця, копченості, тощо) паски, а також сири, італійські смаколики, кава, макаронні вироби – усе це було доставлено за сприяння відділення «Нової пошти» №1.

Щиро вітаємо командира та весь довірений йому підрозділ, який виконує свою місію у зоні ООС (АТО). Бажаємо вам та вашим рідним благословенної Пасхи, світлого Христового Воскресіння! Дякуємо вам за вашу невтомну службу та мирне небо, яке даруєте для нас! Духовно та молитовно єднаємося з вами!

Також висловлюємо щиру подяку всім благодійникам, які долучилися до цієї акції – парафіянам Української Греко-Католицької Церкви, декану о. Миколі Мандрику, священникам та парафіянам Княжого деканату УГКЦ (села Червоне, Ясенівці, Залісся, Велика Вільшаниця, Мала Вільшанка, Митулин, Новосілки, Гологори, Трудовач), декану Поморянського деканату о. Івану Медвідю та парафіянам сіл Струтин, Лука, Тростянець, декану Золочівському, капелану даного підрозділу о. Михайлові Сукмановському та отцям Золочівського деканату, парафіянам храму Різдва Пресвятої Богородиці, отцю пароху Мойсею Левку Чину Братів Менших (францисканці) у Золочеві, родині пана Петра Лайбіди та родині пані Оксани Гупаловської з Італії та багатьом інших добродіям, які долучилися до акції.

Дякуємо усім за те, що творили чудове свято для наших воїнів!

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02