Уміти зігріти любов’ю

0 269

myk12Теплим, щирим і натхненним було свято у Золочівському храмі блаженного Миколая Чарнецького, бо об’єднало тих людей, котрі си­лою своєї любові намагаються зі­гріти інших, Того дня, якраз у над­вечір’я святкування празника Свя­того Миколая, декан Золочівський УГКЦ та настоятель храму отець Михайло Сукмановський зорганізу­вав для дітей з особливими потре­бами, котрих об’єднує спільнота «Милосерд­ний самарянин» та усіх найменших парафіян церкви чарівне дійство.

Вітали з наступаючим святом діток консул з гуманітарних питань Генерального консульства Чеської Республіки у Львові Мартіна Павлітова, регіональний менеджер чеської фірми «Наmе» у західних областях України Михайло Дідух, депутат Львівської обласної ради Тарас Батенко, директор Золочівського районного центру соціаль­ної реабілітації дітей-інвалідів Бог­дан Гураль, священнослужителі храму блаженного Миколая Чарне­цького, дитячий церковний хор під керівництвом Лілії Венгер та інші.

Представляючи спільноту «Ми­лосердний самарянин», яка діє при церкві уже три роки під керівницт­вом Ольги Стельмах, отець Михай­ло подякував усім за допомогу та співпрацю, наголосивши, що дава­ти — це завжди більше щастя, ніж брати.

— Це велика радість і є згідно зі Святим писанням. І всі ті, хто тво­рить добро і милосердя, виступа­ючи від імені Святого Миколая, мають заслугу і ласку у Бога.

Мартіна Павлітова, передаючи вітання також від Генерального консу­ла Давіда Павліти, наголосила: «Мені приєм­но бути тут і бачити так багато ді­тей, багато батьків, відчувати ат­мосферу цієї спільноти, яка дійс­но працює».

Представники Генерального консульства Чеської Республіки у Львові завжди готові стояти на до­розі допомоги для дітей з особли­вими потребами, залучаючи до цього і чеські компанії, як, для при­кладу, цього разу, фірму «Наmе», котра привезла подарунки з дитя­чим харчуванням.

На своїй підтримці ще раз наго­лосив також Тарас Батенко, і не лише у час Святого Миколая.

А оченята тих діток, котрі отримали подарунки із рук Святого Миколая, випромінювали оту прав­диву любов, заради якої вартує жити і творити добро.

Галина МЕЛЬНИК

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02