Учителю добрий

0 87

11 листопада у м. Золочеві відбудеться міні конференція на тему “Учителю добрий”, під час якої учасники обговорять завдання в освітній сфері учителів, які є вірними Христової церкви.

Учителі різних предметів шкіл Золочева та Золочівського району спілкуватимуться про роль мирянина на своєму робочомі місці, освячення на місці праці, та місійної діяльності в освітянській сфері. Учителі також говоритимуть про покликання учителя-католика у світській школі, про потребу у визнанні за Церквою права засновувати католицькі школи, а також про можливі інтерпретації ст.35 Конституції України.

Із вступною доповіддю виступить голова Комісії у справах мирян УГКЦ Юрій Підлісний. Знайомство із діяльністю міжнародних католицьких освітянських організацій проведе Ігор Леньо, секретар Комісії у справах мирян УГКЦ.

Цей захід є продовженням зустрічі учителів-католиків, яка відбулася 1-2 жовтня у Гошеві і покликаний розвинути діяльність товариства учителів католиків в рамках УГКЦ. Такі зустрічі уже відбулися в Дрогобичі, Коломиї, Стрию, Івано-Франківську.

До кінця цього року такі зустрічі відбудуться у Бродах та Тернополі.

© Комісія у справах мирян УГКЦ

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02