У неділю вулицями Львова пройде Хресна дорога

0 161

Цієї неділі, 7 березня, у Львові відбудеться Хресна дорога. Молитва розпочнеться о 14:00. Цю символічну Хресну дорогу львівська громада проходить вже не перший рік. Під час Великого посту десятки львів’ян та духовні наставники львівських парафій традиційно здійснюють пішу ходу вулицями Львова.

Метою Хресного походу організатори проголосили духовне очищення містян, перш за все, молоді, – поінформували ZAXID.NET в прес-службі Львівської міської ради.

«Хресну дорогу ми проводимо вже багато років поспіль у Хрестопоклонну неділю, коли минає половина часу Великого посту. Закликаємо усіх витримати цей час у добрі, набратися ласки Господньої, бо Великий піст – це час, коли ми Богові віддаємо десятину свого річного часу. Кожен має в цей час і ділом, і думками робити добро. Це важкий час, по дорозі якого ми слабнемо. Звертаюсь особливо до молоді, бо юнацький вік – час найбільших переживань, тому треба не згубитись у вирі буденності і прийняти любов Бога, треба черпати сили від Христа», – закликає отець УГКЦ Орест Фредина.

Організатори запрошують усіх долучитися до спільної молитви і роздумів над страстями Господніми.

http://www.zaxid.net

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02