Святий Миколай завітав до БФ «Милосердний самарянин»

0 95

Немає, напевне, такої дитини, яка б не чула про Святого Миколая. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик.

Також і до нашої спільноти «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» завітав із подарунками Святий  Миколай. Він побував на невеличкій святковій програмі, яку підготували діти та молодь парафії бл.М.Чарнецького під керівництвом регента хору Лілії Венгер. Діточки смакували солодощі та із задоволенням раділи і веселились.

Взяли участь у святкуванні свята також Лицарі Колумба при парафії бл. М. Чарнецького, м. Золочева. Святий Миколай через їхні руки передав дитячі молитовники. Аби молитви з цього молитовника зігрівали серця  нашої дітвори.

Щира подяка спонсорам із Франції, Італії, Швейцарії, парафіянам храму бл.М.Чарнецького.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02