СВЯТО ПЕРШОЇ СПОВІДІ ТА УРОЧИСТОГО СВЯТОГО ПРИЧАСТЯ

0 3522

Одними з найважливіших подій у дитинстві є Перша Сповідь та Святе Причастя. Адже ми вперше починаємо спілкування з Богом і даємо Йому обітницю пройти свій життєвий шлях, сповідуючи християнські закони. Вся родина, у якій росте майбутній маленький християнин чи християнка старанно готується до цієї хвилюючої події та чекає на неї з нетерпінням.

Починаючи з семи років, діти приступають свідомо і добровільно до Першої Сповіді і Урочистого Святого Причастя. Цій незабутній події передує велика підготовка. Перша Сповідь ? як перший у житті іспит. Вперше доводиться аналізувати свої вчинки, вперше про них треба щиро-щиро розповісти священику, покаятися перед Богом.

15 та 22 травня на парафії Блаженного Миколая Чарнецького відбулось свято Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя. Атмосфера в цей день була дуже зворушливою та святковою, адже перша Сповідь і урочисте Святе Причастя ? це події, яка закарбовуються у серці на ціле життя. Діти сумлінно та ретельно готувалися до цього свята. Навчала діток Божої науки близько восьми місяців катехит Тетяна Романівна Дзісь. Вивчали Святе Письмо, молитви, свята Літургійного року, Святі Тайни, Заповіді Божі і церковні, Правди віри, Катехизм християнської віри, релігійні пісні.

Служили Літургію та приймали сповідь отці Михайло Сукмановський, Юрій Галабуда, Степан Галай. А також привітали дітей з великим днем у їхньому житті, побажавши кожному першопричаснику Божого благословення і Божого зміцнення на дорозі християнського життя.

Звертаючись до батьків, отець Михайло подякував їм за зусилля у християнському вихованні дітей, а також заохотив і надалі виховувати своїх дітей у християнській вірі та прикладом свого життя передавати їм любов до Бога і ближніх.

На згадку про цю особливу подію у своєму житті кожна дитина отримала Пам’ятку про Першу Сповідь і Урочисте Причастя. Далі був виступ дітей з віршами для парафіян, гостей, родичів.

Богдана Мотика, Оксана Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02