Різдвяний вертеп від молоді та дітей БФ «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами»

0 214

13 січня 2019 року Божого молодь та діти БФ «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» організували справжній Різдвяний вертеп з піснями-колядками, жартами та чудовою музикою.

Дійство відбулось в храмі Бл. Миколая Чарнецького, під керівництвом Каті Тихонової. Учасники дійства випромінювали тепло і радість, даруючи присутнім чудову та неповторну атмосферу Різдва. Діти вивчили щедрівки і колядки та з гарним настроєм вітали усіх парафіян. Показали чудову виставу, бажали щастя, здоров’я, добра.

«Ми намагаємося не просто не забувати про культурні, духовні наші корені – ми намагаємося робити все, щоб наші діти, наші нащадки продовжували ці традиції. Підтвердженням цьому є і чудовий виступ нашого колективу «Милосердний самарянин» – зазначив отець Михайло Сукмановський.

Опісля в Реабілітаційно-катехитичному центрі при храмі блаженного Миколая Чарнецького відбулася спільна трапеза та розділення різдвяної просфори для дітей з особливими потребами та їх сімей. Отець Михайло Сукмановський та отець Тарас Жуковський роздаючи кожному частинку благословенного хліба з медом, дякували усім за момент спільної молитви та бажали веселих свят. Святкування продовжилося колядою.

                                  

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02