Результат того вартує

0 104

Завдяки підтримці благодійної організації «Львівська освітня фундація» у нас проходили навчання хлібопекарському мистецтву.

 

Для проведення майстер-класів запросили відомого і за межами Львівщини технолога хлібопекарського виробництва Михайла Дичка, фахівця з понад п’ятнадцятирічним стажем, який проводив теоретичні та практичні заняття для дітей та молоді по випіканню хлібобулочних виробів та солодощів. Він навчав хлібопекарському мистецтву.

Слід зазначити, що лише одне практичне заняття триває майже п’ять годин. Проте результат того вартує. Організація дітей  до певної дисципліни! Кожного разу після завершення учасників майстер-класу пригощали смачними булочками з повидлом і маком та сирними ватрушками, які пекли учасники проекту. А хліб роздавали потребуючим людям старшого віку.

Такі заходи розвивають у дітей комунікаційні навички, навчають формувати активну життєву позицію, лідерські якості, підвищується самооцінка дітей. Діти навчаються успішно долати труднощі, розвивати життєву компетентність та активну громадянську позицію. Відчувають себе корисними.

Майстер-класи з випікання хліба проводились під час літніх канікул. Усі старались створити для дітей та молоді незабутню атмосферу добра і свят, що засвідчуємо цікавими фотографіями.

 

О.Сукмановська

 

samaritan.pp.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02