Про важливість любові та піклування про Богом створений світ йшлося на екомісіях у Золочеві

0 327

12106935_691817870962108_4869398474320557457_n30 вересня 2015 р. Б. у храмі Миколая Чарнецького м. Золочева Львівської області, відбулися місії, які очолив о. Микола Пришляк, референт Бюро УГКЦ з питань екології у Львівській архієпархії.

Місії розпочалися з молитви про збереження Божого створіння. У своєму слові отець зазначив: «Створивши все живе і неживе, Бог і надалі оточує їх своїм піклуванням, любов’ю. І коли кожен з нас це усвідомить, то зможе увійти в гармонію не лише з усім сотвореним, а й зі самим Творцем», – зазначив отець Микола. Напам’ять про зустріч екореферент подарував до храму два світлодіодних прожектори та еколітературу.

Екомісії продовжилися у співтоваристві отця-декана Михайла Сукмановського у  місцевій школі № 1, де відбулася лекція на екологічну тематику для учнів старших класів. Отець-місіонер розповів присутнім про важливість любові та піклування про Богом створений світ. А також священик закликав усіх присутніх взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Відповідальність за створіння», організованому Бюро УГКЦ з питань екології, і подарував на згадку літературу екологічної тематики.

Традиційно для екомісій є зустріч з представниками органів державної влади, де о. Микола обговорив найболючіші питання екології даного регіону, а саме: спалювання залишків сухої рослинності, горіння торфовищ тощо. Наприкінці отець подякував за зустріч та висловив сподівання на активну співпрацю.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02