«Посади дерево миру»

0 79

10 листопада 2018 року на парафії Бл.Миколая Чарнецького підтримали безтермінову акцію «Посади дерево миру», яку започаткувало з 2016 року Бюро з питань екології УГКЦ спільно з Міністерством екології, Львівська Архиєпархія також долучилася до спільної молитви та доброї справи.

Голова Комісії з питань екології Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Микола Пришляк разом з начальником відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне Поділля» п. Мирославою Єргуньовою, о. Михайлом Сукмановським  та разом із військовими ЗСУ 146-го окремо ремонтно- відновлювального полку м. Золочева, взялися до доброї справи – висадження хвойних дерев біля подвір’я храму. Участь у висадженні ялин та ялівцю, які заспонсорував НПП «Північне Поділля», брали всі присутні від найстарших до найменших парафіян. Підтримати ініціативу може кожен через молитву та діла милосердя до Божого створіння, завдяки зміні стилю життя на дружній до природного довкілля. 

Мета акції «Посади дерево миру» – привернути увагу українців до екологічнихпроблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природногосередовища, збереження та примноження природної спадщини, формуванняекологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу ікраїну.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02