Особлива виставка дитячих малюнків “Любіть Україну”

0 288

У Львівській обласній державній адміністрації експонувалась виставка дитячих малюнків “Любіть Україну”, що намальована дітками з особливими потребами арт-гуртка «Сонечко», художній керівник якого Гевко Галина.

Автори – 15 дітей вихованців Благодійного фонду “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами”, який функціонує при храмі Блаженного Миколая Чарнецького у місті Золочеві, Львівської області.

На виставці експонувались 20 художніх робіт. Представлені малюнки вийшли щирими, яскравими і надзвичайно змістовними. Діти мріють про щастя, мир, любов, про величні досягнення України. Вони знають, якою хочуть бачити Україну. Тепер дорослим залишилося втілити ці мрії в реальність!

Юні митці з отцем Михайлом Сукмановським завітали до Львівської обласної адміністрації та зустрілися з очільником Львівщини Олегом Синюткою та директором департаменту соціального захисту населення Кузяк Н.О.

Картини присвячені темі миру, любові до рідної землі, національним символам.

Представники Благодійного фонду «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» спільно з «Карітас-Золочів УГКЦ» та за підтримки Львівської освітньої фундації вирішили організувати пересувну виставку дитячих малюнків «Любіть Україну», про яку так довго мріяли юні художники. Як зазначають організатори, дитячі шедеври вражають своєю оригінальністю та безпосередністю та вірять, що вони надихатимуть кожного глядача на краще розуміння та сприйняття слів «любіть Україну».

Цього ж дня, спільнота “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами” відвідала виставку Олени Смаги “Шнурки любові” у Львівській галереї сучасного сакрального мистецтва “Iconart” . В експозиції представлені оригінальні шкрябанні образи, які, за задумом художниці, мають з’єднувати людину та Бога. Побували у Галереї “Дзиґа”, ознайомились з творами та відео Кристини Пйотровської «Любов чи війна», а також прогулялись містом та скуштували смачної піци.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02