Міжнародна біблійна конференція

0 71

alt25-26 травня у Львові відбудеться Міжнародна біблійна конференція «Святе Письмо в катехизі, духовності та культурі України». Її організаторами є Патріарша Катехитична Комісія УГКЦ, Катехитично-педагогічний Інститут Українського Католицького Університету та Університет банківської справи за підтримки Львівської міської ради. Конференція відбуватиметься у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа, що по вул. Хуторівка, 35. Початок о 9:00.

Конференція передбачає чимало учасників та гостей. Зокрема, у перший день конференції очікується участь Глави УГКЦ патріарха Любомира, Архієпископа РКЦ Мечислава Мокрицького, Апостольського нунція в Україні Архиєпископа Івана Юрковича, мера міста Львова п. Андрія Садового з представниками влади міста та області. Зокрема, щоб взяти участь у заході, Львів відвідає також Архиєпископ Джанфранко Равазі, Президент Папської Ради у справах культури.

Впродовж двох днів учасники конференції матимуть нагоду розглянути значення Святого Письма в житті Церкви, в контексті культури, літургії, духовності, сакрального мистецтва і ін.. В часі конференції будуть відбуватися дискусії та праця в окремих групах. Серед особливостей заходу, буде доповідь Архиєпископа Джанфранко Равазі на тему «Святе Письмо та культура» і «Святе Письмо та літургія». Також буде представлено український переклад його книги «Коментар Пісні пісень». В рамках конференції відбудеться також окрема зустріч Президента Папської Ради з молоддю, на якій говоритимуть про роль і значення Біблії у сучасній культурі.

о.д-н. Олег Лука,
Прес-секретар Львівської Архиєпархії, УГКЦ
http://www.ugcc.lviv.ua/

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02