Львів запрошує молодь святкувати Воскресіння разом

0 181

mylyanМолодіжна комісія Львівської Архиєпархії УГКЦ, за сприяння Львівської Міської Ради, Служби у справах молоді та спорту ЛОДА, Національного музею архітектури та побуту запрошують усіх 11 квітня 2010 р. на дитячо-молодіжний форум «Святкуймо Воскресіння разом».

29 березня 2010р. у конференц-залі Курії Львівської Архиєпархії організатори акції озвучили програму святкувань. Серед учасників прес-конференції були Голова молодіжної комісії Львівської Архиєпархії о. Тарас Милян, начальник служби у справах неповнолітніх Львівської ОДА Володимир Лис, начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Рожнятовський, директор Центру творчості дітей та юнацтва Галичини Олег Кузик, та директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Олексій Побурко.

Головна мета свята, як розповів о. Тарас – дати можливість молодим людям відчути українські традиції Великодня, побачити що є багато речей, які нас єднають в любові до Бога та України.

Програма дитячо-молодіжного форуму розрахована на молодь, як молодшого так і старшого віку. Серед програми святкувань: гаївки, аукціон та ярмарка на яких молодь зможе представити свій талант, свої вироби зроблені власноруч. Заплановано проведення великих теренових ігор для дітей та молоді на території «Шевченківського Гаю» під опікою аніматорів «Школи Християнського аніматора». Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запропонує спробувати прийняти участь у різноманітних майстер-класах з ужиткового мистецтва.

Особливістю цьогорічних святкувань є те, що до проведення акції долучилася студентська молодь Львівщини. У другій частині свята заплановано виступ вокально-інструментальних дитячих ансамблів, хору «Черемош» університету імені Івана Франка, великий концерт в якому приймуть участь: гурт автентичного співу ДоСхідСонця, співачка Софія Федина, гурт «Зоряна», отець Руслан Грех, сестри Св. Вінкентія с. Соломія і с. Тереза, гурт «Пікардійська Терція», команда КВК «Файні дітиська», команда КВК «Єталон», Гальченко Ліля.

Оргкомітет закликає меценатів та просто людей доброї волі зробити свій внесок, долучитися до виховання морально-здорової української молоді.

о. Павло ДРОЗДЯК,
Прес-секретар Львівської Архиєпархії
http://www.ugcc.lviv.ua/

«Святкуймо Воскресіння разом»

11 квітня 2010 р.
Програма святкувань

Велика сцена

14:00 – Молебень до Христа Чоловіколюбця – очолить молебень голова молодіжної комісії Львівської Архиєпархії о. Тарас Милян і священнослужителі запрошені на свято. Співатиме хор семінаристів з семінарії Святого Духа.

14:30 – Вступне вітальне слово організаторів: голова молодіжної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Тарас Милян, Служба у справах дітей ЛОДА в особі її начальника пана Володимира Лиса, Цетром творчості дітей та юнацтва Галичини в особі директора пана Олега Кузиката

Сніворганізатори: «Школа Християнського Аніматора ЛА УГКЦ» в особі о. Тараса Миляна , Центр Студентського Капеланства який представить бр. Тарас Грем, Львівська обласна молодіжна народна організація «Юнацтво» в особі пана Ігора Мартинюка, МХО «Українська Молодь Христові» в особі ї”ї голови Ігора Корчука, Центром Мирянського лідерства Українського Католицького Університету в особі Олени Карнаух, Благодійним фондом «Християнська Україна» в особі його президента пана Юрія Турянського.

За сприянням: Національного музею архітектури та побуту. Львівської Міської Ради, Служби у справах молоді та спорту ЛОДА

14:45 – Виступ вокально-інструментальних дитячих ансамблів центру творчості дітей та юнацтва Галичини.

16:30 – хор «Черемош» університету імені Івана Франка

17:15 – Оголошення результатів великих ігор.

17:30 – Початок великого концерту в якому приймуть участь: гурт автентичного співу ДоСхідСонця, співачка Софія Федина, гурт «Зоряна», отець Руслан Грех, сестри Св. Вінкентія с. Соломія і с. Тереза, гурт «Пікардійська Терція», команда КВК «Файні дітиська», команда КВК «Єталон», Гальченко Ліля.

Мала сцена

14:45 – Дитячий майданчик – найменші учасники під проводом підготовлених волонтерів центру мирянського лідерства та студентського капеланства зможуть активно побавитися ігри, поводити гаївки.

15:45 – Аукціон – молодь зможе показати свій талант, свої вироби зроблені власноруч.
16:30-17:30 – Бардівська пісня

15:00-17:15 – Великі ігри – великі теренові ігри для дітей та молоді на території «Шевченківського Гаю» під опікою аніматорів «Школи Християнського аніматора»

Ярмарка – молодіжні християнські спільноти представлять діяльність своїх організацій у фотографіях, запропонують вироби ними зроблені, які можна буде придбати.

Майстер-класи – центр творчості дітей та юнацтва Галичини запропонує спробувати прийняти участь у різноманітних майстер-класах з ужиткового мистецтва

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02