Літній християнський табір для членів Вівтарної дружини

0 275

З 27 по 29 червня 2017 року у селі Підгір’я відбувся літній християнський табір для членів Вівтарної дружини парафії бл. Миколая Чарнецького. 

Організатори намагалися створити для дітей атмосферу культурного, патріотичного та християнського виховання, а також справжній активний відпочинок. Саме тут діти знаходять відповіді на свої питання,  живуть в дружбі, співпраці, самостійності та привчаються до активного життя. Літній християнський табір згуртовує усіх у справжню родину, навчає нас любити ближнього, проводити гарно та весло час.

Важливим моментом у християнському таборі була щоденна спільна молитва, де всі присутні дякували Богові за прожитий день, за своїх рідних та близьких. Діти мали можливість провести час з Богом, з радістю, користю та приємним товариством.

Дякуємо за організацію та провадження християнського табору отцю Михайлу Сукмановському, а також нашим друзям – Лицарям Колумба (В. Михайлів, А. Хом’як, Ю.Кусень), які були присутні на таборі та допомагали зробити його таким, яким він нам вийшов!

 

Щира подяка пароху о. Миколі Поповичу і усій парафіяльній спільноті Української Католицької Церкви Св. Родини (США) за надану матеріальну допомогу на придбання 8 наметів, для проведення літніх таборів для дітей.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02