Карітас в гостях у “Милосердного Самарянина”

0 204

Кожній людині даний час для її життя. У кожного є бажання прожити цей час щасливо. І кожна людина своє щастя розуміє по-своєму. Кожен хоче втішатися своїм життям. Та на жаль, життя проходить у нас не так. Уже з дитинства зазнаємо страждань, а якщо не ми, то наші рідні і близькі. Ці страждання деколи не зникають, а стають постійними… І коли людина залишається сам на сам зі своєю бідою, життя втрачає свої барви. Та не все так погано, коли у своїх випробуваннях ми знаходимо підтримку. Підтримку безкорисну і що найголовніше щиру, коли чуємо самі прості і в той же час найбільш потрібні слова, які вселяють в нас надію, віру в свої сили.

18 березня Благодійний Фонд «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами» вітав гостей. З дружнім візитом підтримки і допомоги завітали представники міжнародної благодійної організації Карітас на чолі з виконавчим директором п. Степаном Вовком. Зустріч була теплою і невимушеною, адже спілкувались люди, які знають і розуміють потреби і особливості, а ще більше розуміють можливості один одного. Волонтери розповіли і показали, що можуть особливі діти, які гарні речі можуть виготовляти своїми руками – треба лиш їм трішки допомогти… З задоволенням діти ласували солодощами, що їх привезли в дарунок представники Карітасу.

Ось і пройшов ще один день із життя спільноти. День, який приніс у зболені душі спокій і надію, що майбутнє для наших особливих дітей не буде закуте в рамки стереотипів, а навпаки світлим і наповненим змістом!

У Святому Письмі сказано «шукайте і знайдете, стукайте і відчинять вам…», так і ми шукаємо підтримки і допомоги, сподіваємось що постукавши, дочекаємось відкритих дверей у людських серцях…

Ольга Стельмах
Віце-президент БФ «Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами»

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02