І попрацювали, і відпочили

0 73

Із спільної молитви розпочалась зустріч наймолодших парафіян церков блаженного Миколая Чарнецького та Різдва Пресвятої Богородиці, зорганізована деканом Золочівським УГКЦ о. Михайлом Сукмановським у вівторок, 29 жовтня цього року. Майже шістдесят дітей, активно задіяних у церковному хорі, Марійській і Вівтарній дружинах, «Милосердному самарянині», «Молоді Чарнецького», скаутському і волонтерському рухах, того дня встигли і попрацювати, і гарно відпочити.

Аналізуючи проведене, обговорюючи події і поїздки, об’єднані щирою вірою і любов’ю, вони накреслювали і свої плани на найближчий час, зокрема про святкування дня Святого Миколая, участь у новорічних і різдвяних заходах, як і нові подорожі.

– Кожна людина у світі цьому має свою місію. Але всі ми створені для праці, а віддаватись кожній справі потрібно так, щоб бути прикладом для інших, – зазначив, відкриваючи зібрання о. Михайло.

Далі до розмови долучились оо. Степан Галай і Юрій Галабуда та керівник хору Ліля Венгер.

Не нав’язливо, по-батьківськи вони спілкувались з дітьми і молоддю про найважливіші цінності у житті, про відповідальність і підтримку, слухняність і дружбу, відданість і вірність. Про наближення посту. І, щонайважливіше, про подяку Всевишньому і вміння цінувати те, що отримуємо щодня і щомиті.

Смакували дітям того дня і шашлик, і картопля, приготовлені для них їхніми наставниками.

Підсумовуючи зустріч, декан Золочівський УГКЦ зробив наголос на тому, що такі заходи об’єднують і в духовному аспекті. І можуть бути прикладом для інших спільнот як виховувати молодь і дбати за підростаюче покоління – майбутнє кожної парафії, як і міста та України загалом.

На прощання було «Многая літа» та подяка за теплий прийом родині Будзівулів (готельно-ресторанний комплекс «Золота підкова»).

Галина МЕЛЬНИК

Джерело: nslovo.com.ua

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”5942777165999772785″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”8″ size=”110″ num=”16″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02