Духовна мандрівка

0 66

11 серпня 2016 члени БФ «Милосердний самарянин для осіб з особливими потребами» при парафії бл. М. Чарнецького в м. Золочеві, взяли участь у прощі до святинь у м. Глинянах і с. Уневі.

Незважаючи на дощовий ранок, у прощі взяло участь 15 сімей, у яких є діти з особливими потребами. По дорозі до с.Унева діти співали пісні з жестами, у яких брали активну участь і батьки. Також була гарна нагода роздумати про наш стосунок із Богом.

У м. Глинянах ми відвідали храм святого Миколая, де на даний час знаходиться чудотворний образ Розп’яття Ісуса Христа. Кожен мав можливість приступити до образу і попросити у Бога про заступництво та вирішення життєвих труднощів.   о. Миколай Добруцький розказав про історію храму, де є чудотворна ікона Ісуса у Кані Галилейській, перед якою заносять свої молитви подружжя. Також стіни цього храму, а саме розписи, які є на стінах відновлюються, чого не може пояснити наука, що свідчить про Божу дію у цьому місті. Діти з великим задоволенням слухали розповіді.

Після цього ми поїхали до Унівської Лаври, де мали можливість спільно молитись молебень до Пресвятої Богородиці перед чудотворним образом Унівської Божої Матері. Усі приступили до чудотворного образу та інших чудотворних речей. Унівський монах бр. Василь показав нам храм Успіння Пресвятої Богородиці, а також виставку присвячену 200-літтю народження Тараса Григоровича Шевченка. Щирий монах приготовив для нас пляшки, щоб кожен міг набрати додому чудодійної води з унівського джерела. Діти з позитивними емоціями, щасливі та радісні повернулися додому.

Діти і батьки щиро вдячні о. Михайлу Сукмановському за можливість мати таку гарну прощу до українських святинь. Щира подяка швейцарській асоціації «Парасолька» за фінансову підтримку. Подяка п. Григорію Гайдару, Юрію Кутному за перевезення нашої спільноти.

О. диякон Т. Жуковський

 

Джерело: samaritan.pp.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02