День Матері

0 113

Мамо, матінко, матусю
Я добра від тебе вчуся.
Ти найкраща в світі мама,
Ніжна, добра і ласкава!

У другу неділю травня ми святкуємо День матері. Це день, коли ми молимося до Бога за наших матерів та дякуємо їм за те, що через них одержали дар життя.

В честь свята діти церковного дитячого хору церкви Бл. Миколая Чарнецького під керівництвом регента Венгер Лілії Владиславівни вітали матерів піснями та віршами.

Очі матерів світилися гордістю за своїх дітей, адже кожна дитина мала можливість привітати свою найдорожчу матусю віршиком. У цей день всі найкращі слова вдячності були адресовані найріднішій у світі людині – нашій неньці. З особливим захопленням всі присутні слухали дітей, хвилюючись, чи не переплутають вони свої віршики. Діточки не тільки успішно справилися з цим завданням, а ще й виконали чудові пісні , за що отримали багато оплесків, та приготовані солодощі. А пісню – “Мамину сорочку” співали і маленькі, і великі, і усі присутні.

З духовним словом до всіх присутніх звернулись парох о. Михайло Сукмановський та отці Степан Галай і Юрій Галабуда, та привітали всіх матерів і бабусь із святом.

На завершення всі присутні побажали для усіх матерів і для нашої України “Многая літа”.

Кожна мама отримала масу задоволення від гарних дитячих виступів.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”charnetskyj” ualb=”6147516867348575633″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”8″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02