Владика Ігор освятив місце під будову церкви у с. Куровичі

0 603

20 грудня 2009 року, село Куровичі Львівської області Золочівського району, відвідав своїм Архиєрейським візитом Владика Ігор (Возьняк), щоб посвятити престол і місце (ділянка землі), а також угольний камінь для будівництва церкви. Відбулася Архиєрейська Божественна Літургія.

«Дякуймо Богові завжди й за все, що отримуємо від нього. Будьмо вдячні йому за кожний прожитий день та ніч, котра полишається за нами. Це-Господь надихнув священика та декого із вірних вашого села, щоб постала громада та була збудована невелика церква. Сьогодні посвячуємо престол, пройде певний час, і посвятимо збудовану церкву та новіший престол. Хай Господь благословить вас у цьому та допомагає, і натхненням, і людьми доброї волі, котрі збудують невеликий храм. Незабаром Різдвяні свята та новий рік, тому сердечно вітаю вас усіх! Нехай ці свята та наступний рік принесуть вам духовне добро в душу, прощення провини, Божої благодаті, миру в душі, матеріальних статків, доброго здоров’я та успішного будівництва нової церкви. Дякую священикові, Тарасу Куртиняку та усім вам, що запросили мене, щоб спільно молитися Богу, дякувати йому та прославляти його святе ім’я. Хай ім’я Господнє буде завжди благословенне у наших серцях» — цими словами Владика Ігор завершив своє звернення до присутніх цього дня все чесніших отців та вірних нашій церкві мирян.

Поетеса п. Надія Проців зачитала Правлячому Архиєрею декілька неповторних віршованих рядків. Супроводжував дійство хор Львівської Духовної Семінарії.

Зоряна Грабик,
прес-секретар Львівської Архиєпархії УГКЦ
www.ugcc.lviv.ua

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02