«Життя без обмежень»

0 183

28 жовтня 2018р. спільнота “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами” міста Золочева, завдяки організації «Карітас-Золочів» та підтримки Львівської освітньої фундації, відділу освіти Золочівської РДА мали цікаву екскурсію у м. Львів.

Близко п’ятдесят осіб, батьків, дітей та молоді з особливими потребами, а також волонтерів оглянули багатофункційний академічний корпус УКУ, де побували в приміщеннях Центру Митрополита Андрея Шептицького, побачили бібліотеку, офісні приміщення, виставкові та конференц-зали, храм святої Софії – Премудрості Божої. Під час екскурсії усі дізнались чимало цікавих фактів про Католицький університет, а також мали змогу поласувати смачним обідом.

А потім – на стадіоні «Арена Львів» відбувся виступ відомого мотиваційного спікера, автора бестселерів Ніка Вуйчича з програмою «Життя без обмежень» Ця назва свідчить про те, що немає нічого неможливого, і це він доводить своїм власним життям, надихаючи людей з усього світу. На захід люди з’їхались, щоб взяти для себе щось корисне, послухати цікаву інформацію, зарядитись позитивом від Ніка Вуйчича. Подорож була насичена цікавими розмовами та дружньою атмосферою. З вдячністю Богові за дар життя, з великим позитивом, усі щасливо повернулись до своїх домівок.

Члени спільноти «Милосердний самарянин
для дітей з особливими потребами”

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02