З кожним гребком – до нових перемог!

0 98

За три роки співпраці голови Золочівської райдержадміністрації Недзельського В. Й., начальника відділу освіти Бартошика В. З. та декана Золочівського УГКЦ, адміністратора храму бл.Миколая Чарнецького о. Михайла Сукмановського у Золочеві працює басейн, в якому мають змогу вчитися плаванню діти.

Щороку як підсумок проведеної роботи тренерами є організація змагань різного рівня. Не винятком став і цей рік. 23 грудня 2017 року команда школярів віком від 8 до 14 років взяла участь у чемпіонаті з плавання серед учнів у м. Хмельницькому. СВ клуб гостинно відчинив двері 200 учасникам. Команда Золочівщини в складі 21 учня: Іваніва Д., Кулик К., Квас К., Гаврилів Т., Гаврилів Х., Патрика І., Патрика Б., Вронкевич В., Іващенка Н., Ватралика О., Мосціцького В., Лазорчика В., Варениці Л., Гамана В., Дрозда М., Дрозда К., Жеребецького М., Жеребецької Х., Петрука В., Муц Д., Нечай Н. гідно представила себе в усіх видах плавання: на спині, брас, вільний стиль (кроль на грудях) на 25 м та 50 м.

Нестандартною була програма змагань. Сім’я Гаврилів та Патриків брали участь у сімейній естафеті й стали переможцями. Дітей нагородили кубком, золотими медалями, дипломами та подарували торт з логотипом клубу. Командна естафета, в якій змагалися 8 учнів: Квас К., Іванів Д., Гаврилів Х., Патрик І., Мосціцький В., Варениця Л., Жеребецька Х. вибороли І місце та нагороджені кубком, дипломами й тортом з логотипом клубу. У всіх вікових категоріях різних способів наші діти отримали І, ІІ, ІІІ місця.

Рівень учасників змагань був гідним. Усі спортсмени показали бійцівський характер, жагу до перемоги та повагу до суперника. Результат моїх вихованців – мій стимул! Ми продовжуємо рух вперед, і тільки вперед до нових змагань та перемог.

Тренер-викладач Чайківська Н. І.

 

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/Fqw8dXb3ScsjEnil2″ number-photos=”18″ number-photos-per-row=”6″ cache-interval=”120″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02