З Франції передали ліжка та обладнання для Золочівської ЦРЛ

0 191

На Золочівщину завітав голова Франко-Української асоціації Bollwerk-Kostopil  Стефан Якубовський.

21 січня 2016 року у Золочівську центральну районну лікарню та у Золочівський районний відділ освіти завітав голова Франко-Української асоціації Bollwerk-Kostopil Стефан Якубовський – наш земляк, що проживає у Франції.

Нагадаємо, що саме пан Стефан із дружиною Ларисою у співпраці із о. Михайлом Сукмановським, Петром Серкісом, через “Карітас” та БФ “Милосердний самарянин для дітей з особливими потребами” у грудні передали у Золочівську ЦРЛ ліжка, милиці та інше медичне обладнання та у Золочівський районний відділ освіти книги французької мови та мультимедійні комплекти.

Пан Степан Якубовський, президент Фонду отець Михайло Сукмановський та Петро Серкіс побували у лікарні, де поспілкувалися з  начмедом Тетяною Кубішин. «У нас була мрія, щоб у реанімаційному відділенні були всі шість ліжок-трансформерів – наша мрія здійснилася! А також ми по-братськи поділились між всіма відділеннями, тому що важкохворі є всюди», — з вдячністю розповіла пані Тетяна.

«Ми знаємо, що зараз всім не є легко. Наша ціль є здоров’я і молодь.  Не забуваємо також школу. Щоб краще було вчитись, також підтримуємо понад 12 шкіл в районі. Ми особисто купляли та розвозили комп’ютери, книги, мультимедійні комплекти», — розповів пан Степан.

Отець Михайло Сукмановський подякував усім за співпрацю та надану допомогу.

Чекаємо на продовження проекту та на наступну зустріч!

 

О. Сукмановська

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02