З Богом на природі

0 111

З 15 по 20 липня біля с. Сасів проходив виїзний літній християнський табір для молоді, який щороку організовує парафія свящмч. Миколая Чарнецького УГКЦ м. Золочів.

Щорічно, на початку липня молодіжна парафіяльна спільнота залишає власні домівки та комфорт, щоб по-особливому пережити зустріч з Богом і поєднатись з природою. Протягом тижня усі бажаючі мають можливість пожити в наметах, скуштувати страви приготовані на польовій кухні, а найголовніше – щоденно зустрічати Бога у Божественній Літургії та катехитичних науках.

Тематика цьогорічного табору присвячена Року Сім’ї та пам’яті свящмч. Климентія Шептицького. Окрім духовного розвитку діти також мають можливість збагатитись фізично. Кожного дня проводяться різні заходи: навчальні майстер-класи, захопливі ігри, тренінг по “Team Building”, курс з тактичної медицини, які для нас провели інструктори із Навчального центру НГУ та проща до Підгорецького монастиря.

Варто відзначити, що цього року кількість учасників близько 160 дітей, серед яких було більше 25 дітей військових і дітей учасників бойових дій. Цьогорічний табір відзначається своєю особливістю, адже є ювілейним. Вже 10 років поспіль з ласки Божої та за підтримки наших жертводавців маємо можливість реалізовувати його з нашою молодіжною спільнотою. Табір як звично проходить під пильним проводом о. Юрія Галабуди, духовним супроводом о. Тараса Жуковського, співом та науками братів Львівської духовної семінарії Святого Духа, запальними бансами та іграми від великої команди аніматорів, число яких зросло до 30 осіб.

Особливу подяку хотілось би висловити нашим друзям і меценатам, які щороку допомагають у проведенні табору:
– Департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА за фінансування продуктів і канцелярії,
– Командуванню Навчального центру за допомогу інструкторами, фахівцями та за надані намети і польову кухню на якій для наших дітей готували чудові страви; за довезення наших дітей до місця таборування,
– п. Михайлу Костику за воду, яка тамували спрагу нашим дітям
– Золочівській Райдержадміністраціі за допомогу і співпрацю
– Золочівському відділу освіти за довезення дітей з табору додому,
– п. Андрію Вереді за холодне і смачне морозиво,
– п. Йосипові за змачні овочі і фрукти для наших дітей,
– проводу «Пласту» зі станиці Золочів, за допомогу у підготовці до табору,
– Всім, які допомагали і підтримували нас

о.Юрій Галабуда

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02