Відпочинок дітей та молоді нашої парафії на морі!

0 598

У серпні місяці 2017р.  відбувся вже п’ятий  літній християнський табір для дітей та молоді нашої парафії Блаженного Миколая Чарнецького.

Вже не перший рік, діти та молодь, які беруть активну участь у житті парафії, мають таку чудову нагоду поєднати молитву і відпочинок у літньому християнському таборі.

19 дітей разом Із священиками  відправилися в подорож на 5 днів. Християнський табір оздоровлення та відпочинку  відбувся біля Чорного моря. Знаходився в пансіонаті “Лагуна”  на «Селені» у с. Миколаївка (Балабанівка) Одеської області, практично на березі моря. Саме розташування табору було дуже вдалим. Наситились морськими мінералами та солями повітря, сонячними та повітряними ваннами, морські купання сприяли оздоровленню та зміцненню імунної системи. Побували на екскурсії у Аккерма?нській фортеці (Білгород-Дністровській фортеці) , яка всім на довго запам’ятається. Там діти отримали масу гарних вражень. Спільна щоденна молитва, веселі ігри та конкурси, ось те все, що за кілька днів допомогло ще більше пізнати Бога та один одного.

о.Степан Галай та о.Михайло Сукмановський робили все можливе, щоб діти відчули на собі всі принади духу колективізму і командної взаємодії. Мабуть, не можна не погодитися з тим, що це стане в нагоді кожній людині! Як не дивно, але такі літні табори припадають до душі усім.

По дорозі додому усі щиро дякували Богу за такий незвичний та чудово проведений час. Повернулися засмаглими та зміцнілими.
Щира подяка співвласнику  готельно – відпочинкового комплексу Миколі Івановичу Стойкову за допомогу в організації табору, Юрію Даниленку за цікаві фото та Ярославу Бригідеру за допомогу у підготовці та проведенні табору.

Велика вдячність Мар’яні Носал, Володимиру Кушніру, Андрію Барабашу за придбання наметів для нашої парафії. Василю Джулі та Тарасу Городиловському за надане паливо.

Та найбільша подяка Богові, бо без Нього нічого б цього не було!

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02