Відбулась чергова зустріч батьків та дітей БФ “Милосердний самарянин”

0 109

У неділю, 15.11.2015 р.Б., у Катехитично-реабілітаційному центрі при парафії Блаженного Миколая Чарнецького м. Золочів, відбулась зустріч батьків та їх дітей з особливими потребами.

Зустріч розпочалась у церкві, батьки та діти спільно помолились за здоров’я та мир. Опісля, діти з особливими потребами БФ «Милосердний самарянин» разом із музичним керівником Галиною Грицук заспівали кілька пісень. Вони ділились із присутніми своїм позитивом та радісними емоціями. Їх хотілося слухати ще і ще. Можна було б лише бачити усміхнені й задоволені обличчя як батьків, так і їх дітей, а також організаторів! Радість переповнювала серця багатьох від відчуття того, що усі були однією дружньою родиною.

“Хочу подякувати Вашим дітям, що Вони старалися. А Вам, батьки, за той клопіт, турботу, яку Ви приклали. Якщо б Ви не допомогли, нічого з цього не було б ! Як бачите, з такими дітьми можна та треба працювати»,- звернувся до усіх присутніх отець Михайло.

Також відбулася інформативна, змістовна розмова, де було обговорено теми реальних проблем у сім’ях, де є діти з особливими потребами, та способів їх вирішення. Отець Михайло поділився своїми планами по втіленню кількох проектів на майбутнє, які мають право на життя, та запросив усіх бажаючих до співпраці.

Відбувся ще один цікавий момент – провели « Запусти».  На завершення,на всіх присутніх вже чекали гарячі шашлики, різна випічка.

Зустріч пройшла у теплій, домашній атмосфері,яку організували отець декан Михайло Сукмановський та брат Тарас Жуковський.

О.Сукмановська

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”111297700838319681996″ ualb=”6218802475808287201″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”5″ size=”320″ num=”15″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02