Урочиста академія «Сила нескорених»

0 137

14 жовтня 2017 року  в районному Народному домі ім.І.Білозіра, м.Золочева, відбулася урочиста академія та святковий концерт з нагоди відзначення Дня захисника України та 75-ї річниці створення УПА.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись голова Золочівської райдержадміністрації Володимир Недзельський та голова Золочівської районної ради Олег Банах, які відзначили грамотами та подяками воїнів УПА, добровольців, волонтерів, військовослужбовців.

Також нагороджені подякою Золочівської РДА та Золочівської РР Золочівський деканат УГКЦ за безкорисливу працю на благо процвітання і миру в Україні, активну громадську позицію, патріотизм, вагомий внесок у підтримку українського війська та з нагоди святкування Дня захисника України та 75-их роковин створення Української Повстанської Армії.

Почесною грамотою Львівської обласної державної адміністрації нагороджено о.Михайла Сукмановського, декана Золочівського деканату УГКЦ, за вагомий особистий внесок у надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, та з нагоди Дня Захисника України.

Продовжили захід святково-патріотичним концертом.

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02