Учні Золочівської СШ №2 влаштували свято для дітей з особливими потребами

0 361

Немає нічого прекраснішого ніж щира дитяча посмішка, щасливі оченята сповнені радості! Цими днями клаптик щастя і радості подарували учні сьомого класу Золочівської СШ №2 ім.М.Шашкевича дітям з особливими потребами. Веселу постановку української народної казки «Кривенька качечка» підготувала п. Любов Леськів. Юні актори-аматори, безпосередні і справжні, веселі і щирі вкладали часточку своєї душі у виступ та залишили незабутні спогади у серцях глядачів.

Сюрпризом став майстер-клас з виготовлення листівок, який підготувала вчитель малювання п. Наталя Городецька. Нові, нестандартні техніки виконання, несподівані матеріали, які використовували учасники майстер-класу, дивували і водночас заохочували робити щораз щось нове. З підручних матеріалів — кольорового картону, клею, манки виявляється можна зробити дещо цікаве і зовсім незвичне!

Щиро дякуємо п. Оксані Патрик яка заохочує і підтримує ці благородні починання і справи! Дякуємо всім вчителям і учням, які долучилися до створення цього веселого свята!

Ольга Стельмах, БФ «Милосердний самарянин»

Схожі публікації

Залишити відповідь

Youtube


Хресна дорога

Контакти

м.Золочів Львівської обл.
вул.Шашкевича, 87
padre.mykhaylo@gmail.com
+38 096 956 06 02